Produkt Bewertung

15/04/2013 text_stars

D.Young über die Singer Talent 3323

“fijne machine, erg handig die knoopsgaten die helemaal vanzelf gaan„

15/04/2013 text_stars

Orha Petru über die Set (3 ) Nähfüße für lockmaschinen

“I am very pleased with product and delivery. congratulations :)„

13/04/2013 text_stars

Verhoeven über die Singer Talent 3323

“Ben zeer tevreden over deze machine,naait overal doorheen„

13/04/2013 text_stars

Hennie über die Fusse Pack 6

“Snelle levering en een perfect setje voetjes„

12/04/2013 text_stars

Isabelle über die Singer Talent 3323

“Je n'avais jamais utilisé de machine à coudre avant et je dois dire qu'elle est parfaite : très simple d'utilisation, je l'adore !„

11/04/2013 text_stars

Belen über die Singer Talent 3323

“La Máquina es una pasada, funciona de maravilla, es muy completa, en mi poca experiencia con máquinas de coser yo la recomiendo. Además, tuve un problema con mi tarjeta de crédito y se duplicó el pedido, llamé al teléfono de atención al cliente, y me ayudaron un pedido sin problema, la única pega es que por teléfono no hay atención en español, pero con mi escaso inglés y el interés por parte del telefonista por entenderme, fue todo un éxito. El pedido llegó en el plazo previsto. En resumen, todo perfecto, estoy muy contenta de haberme comprado esta máquina.„

10/04/2013 text_stars

Susana Castro über die Singer Talent 3323

“La entrega fue rapidísima, y prestaron atención a las anotaciones que envié para la agencia de transporte. La máquina fantástica. Compacta y fácilmente transportable, con un montón de opciones para trabajar. Acierto seguro.„

10/04/2013 text_stars

Brigitte über die Singer Talent 3323

“Excellente machine. Facile d'utilisation. Trés bien pour débutante et autres. Livraison sous 48 heures, aucun problème. Site à recommander.„

09/04/2013 text_stars

Mevr. De Koning über die Singer Talent 3323

“Wat een fijne machine , heb deze nu al bijna een jaar in bezit , en ben er erg blij mee. „

09/04/2013 text_stars

Enrique Coll über die Singer Talent 3323

“Espectacular funcionamiento de la Singer Talent 3323, igual que el servicio que ofrece Matri. Rápido el envío y sin problemas.„

07/04/2013 text_stars

Nina K über die Lewenstein lock 700DE

“Mijn eerste overlockmachine en zeer tevreden!Super Service en snelle levering!TOP„

28/03/2013 text_stars

Karin621 über die Juki Nähmaschine exceed-serie HZL-F400

“Ich bin total glücklich, die Maschine war schnell (Weihnachtsgeschenk) geliefert und ist sehr einfach zu bedienen. Die Maschine macht gute Stiche und geht, ohne Probleme durch dicke und dünne Stoffe. Schöne Knopflöcher auch!!„

25/03/2013 text_stars

Vermeulen Anita über die Juki Nähmaschine exceed-serie HZL-F400

“ Mijn zus heeft van haar man zo juki gekregen voor haar kerst en ze is zeer creatief ik ook maar was gestopt met naaien die naalden rygen maar met dat ze doet alles je hoeft je bril niet meer op te zetten echt een aanrader!„

23/03/2013 text_stars

Mag über die Juki Nähmaschine exceed-serie HZL-F400

“J'ai commandé la machine à coudre mercredi midi, vendredi matin elle était arrivée chez moi ! Qui dit mieux ? Je mets donc 5 étoiles à Matri Quant à la machine, pour le moment, j'en suis très contente. Elle est facile d'utilisation, peu bruyante, elle permet de faire pas mal de chose, j'en suis ravie ! Je mets donc 5 étoiles aussi pour le matériel. Merci Matri, site à recommander largement„

23/03/2013 text_stars

Kelly über die Juki Nähmaschine exceed-serie HZL-F400

“Prima naaimachine! 't Is heel erg handig dat alles automatisch is ingesteld. Dat bespaart je een hoop teststof om te kijken of je draad wel vast genoeg zit, je steek wel breed genoeg is... Service van Matri is prima. Ik had 't toestel na twee dagen in huis! Hier bestel ik met plezier nog eens iets!„

23/03/2013 text_stars

Alonsious Viviane über die Brother FS 40

“Excellent délais très rapide commandée le 20 à 19h et reçue ce 22 à 10h même pas 48h d'attente c'est génial. Maison à recommander, très sérieuse. Machine super agréable je l'ai testée dès son déballage et rien à dire, tout ok, très facile, mode d'emploi clair, précis. De mongues heures de coutures et créations, merci beaucoup, c'est sûr que j'achèterai encore chez Matri„

23/03/2013 text_stars

Alonsious VIviane über die Brother FS 40

“Waouw quelle rapidité, j'ai commandé la machine mercredi soir à 19h et déjà arrivée ce matin à 10h. Vite déballée et examinée puis testée, que du bonheur, très simple d'utilisation. Mode d'emploi clair et dvd ok. Rien de négatif à dire au contraire, maison sérieuse, à recommander donc.„

22/03/2013 text_stars

Nathalie über die Matrimatic jubilee 4

“geweldige machine (heb meerdere dure merken in mijn bezit gehad )maar niet 1 was zo prettig in gebruik als deze hij naait moeite loos overal door heen we hebben een gebruikte gekocht met een jaar garantie na 2 x naaien ging me overlockvoetje door een geklapte naald kapot en kreeg na een telefoontje te horen dat ik deze mocht opsturen en kreeg binnen 2 dagen een nieuwe retour klasse service echt een pluim waard er zijn nog maar weinig bedrijven met zo een hoge service wat mij betreft een super koop bij een super bedrijf mijn beoordeling is meer dan goed maar klasse„

22/03/2013 text_stars

Emma über die Brother FS 40

“La machine est vraiment chouette et facile d'utilisation, mais le plus impressionnant est le délai de livraison : 2 jours à peine. A ce prix là, le sérieux du site est à faire connaitre autour de vous !„

22/03/2013 text_stars

Opale über die Singer 1120

“super machine, idéale pour commencer mais assez complète.„

15/03/2013 text_stars

Piere1970 über die Stickrahmen kit 4

“Thanks , good material/ good price!„

09/03/2013 text_stars

SARA über die Singer 1120

“SERVIZIO OTTIMO. CONSEGNATA IN 3 GG. SERVIZIO CELERE. SONO RIMASTA MOLTO SODDISFATTA. IL PRODOTTO E' COSì COME VIENE DESCRITTO NEL SITO. „

07/03/2013 text_stars

H.Boumans über die Singer 1120

“Snelle levering,en zeer goede service.Kan iedereen Matri aanbevelen. Machine voldoet prima zoals beschreven.„

04/03/2013 text_stars

Van De Vloet Micheline über die Lewenstein 700DE-Box beschädigt

“Très heureuse de mon achat. Machine très facile d'utilisation.„

28/02/2013 text_stars

Johan & Marina über die Matrimatic jubilee 4

“Hebben deze machine tweedehands in de koopjeskelder gekocht. Gisteren uitvoerig getest en we zijn heel tevreden. De machine zag er trouwens als nieuw uit en we hebben nog 1 jaar garantie. We hadden ze maandag besteld en woensdag was de machine al in ons bezit.„

23/02/2013 text_stars

Pétion über die Brother FS 40

“Commandé le 20/02/2013 à 17h....reçu le 22/02/2013 à 9h30 promo à 205 € "Emballage endommagé" au lieu de 229 € Carton un peu abimé ...mais machine protégée par des coques en polyester. Machine neuve "nickel" avec tous ses accessoires (et la même garantie que les autres machines). à recommander.„

21/02/2013 text_stars

Martina2011 über die Toyota JSA 21

“fijne machine , erg makkelijk is de grote quilt tafel„

19/02/2013 text_stars

Kim Geleyn über die Brother NV 50

“Supermachine, maar vooral superservice!!! Bij mijn tweedehandse machine bleken twee onderdelen te ontbreken. Dit leek me normaal en ook geen ramp, ze waren niet heel belangrijk en tweedehands is natuurlijk tweedehands... Maar na een mailtje met de vraag of ik die eventueel nog apart kon bestellen, zaten ze vandaag gewoonweg zomaar in mijn brievenbus. Héél erg fijn!!!„

12/02/2013 text_stars

Thomas über die Bernina bernette 20

“Zeer goede service. Zeer vriendelijk. Snel. De machine is echt super. Als ik binnen een paar jaar nog iets nodig heb, ik kom hier zeker terug!!! Bedankt!„

12/02/2013 text_stars

Ode über die Brother FS 40

“Colis livré très rapidement. Toutes les pièces sont là et la machine fonctionne (pour l'instant). Donc a priori, aucun souci sur ce site.„

09/02/2013 text_stars

Vero über die Brother FS 40

“tres belle machine tres bien expliquer une seule chose pouvez vous m expliquer les accesoire supplementaire en optpion qui sont sur la page (ajouter au panier)je l ai ais acheter mais sur quelle position dois je mettre la machine merci de m aider„

09/02/2013 text_stars

Joseline über die Brother FS 40

“Super contente!! facile à utiliser aussi bien pour le tissu fin que pour coudre les bords de jeans;A recommander à toute personne qui hésite encore.„

09/02/2013 text_stars

Mw. C.J. Neele über die Pfaff select 4.0

“Sinds 1 jaar heb ik deze naaimachine. Hij naait perfect en ben er zeer tevreden over. Als minpunt heb ik te melden dat gisteren het lampje kapot was. Dat is erg snel vind ik. En dan ook nog het verwisselen hiervan. Dat is helemaal erg. Het lampje is er bijna niet uit te krijgen omdat het hokje waar hij in zit niet los kan. Je moet echt vreselijk wroeten om er bij te kunnen en voor het inzetten van het nieuwe lampje is het dezelfde worsteling in omgekeerde volgorde. Wie verzint nu zoiets waar je zo moeilijk bij kan. Er staat wel aangegeven dat je een speciale lampverwisselaar kan kopen, maar dat moet toch niet nodig zijn. Bij een volgend model zou ik willen adviseren om hier een oplossing voor te vinden of de lampverwisselaar bij te leveren.„

08/02/2013 text_stars

Ingrid über die Siera Schneiderpuppe

“Très contente niveau livraison super rapide commandé le mardi reçu le jeudi de la même semaine, et pour ce qui est occasion, le pied un peu rayé mais sinon comme neuf et il en verra d'autres. „

04/02/2013 text_stars

Samia über die Brother FS 40

“Colis livré en 48h... Bravo pour la rapidité ! Je suis impressionnée. Machine très simple d'utilisation, manuel d'instruction très clair. Je l'ai depuis 24h et j'ai déjà commencé des petits travaux.„

04/02/2013 text_stars

Leanne über die Brother FS 40

“Eerste naaimachine van mezelf, heel makkelijk te gebruiken en van super kwalitei. De steken zijn heel netjes, alles goed uitgelegt en duidelijk te zien op het scherm. Heel snel aan huis alles in orde en klaar om te gebruiken. Super machine en super servies. Klaar om veel te gebruiken!„

04/02/2013 text_stars

CHIARA BRAGA über die Brother FS 40

“E' il secondo acquisto che faccio da voi e anche in questa occasione ho apprezzato la vostra professionalità, gentilezza e velocità nei tempi di consegna. La macchina da cucire ha ottime prestazioni, il suo prezzo é equo e il manuale di'struzione é veramente perfetto, tutto é spiegato in maniera chiara ed esaudiente. Complimenti ancora per tutto.„

28/01/2013 text_stars

Résimont Aline über die Siera Schneiderpuppe

“Très satisfaite acheter mardi 22/01 et livré le 24/01/213 rapide et facile à monter. Très bon contact. Merci. „

28/01/2013 text_stars

Résimont Aline über die Siera 151 Schneiderbürste, Gebraucht

“Livraison rapide commandé le 22/01/2013 et livré le 24/01/2013. Facile et rapide à monter. Communication parfaite. Qualité impeccable. Merci.„

24/01/2013 text_stars

Maria328 über die Kit Stickrahmen 3

“Ik heb zelf al een tijdje de brother 950, waar ik zeer blij mee ben , nu ook deze set van 3 ringen er bij besteld, en een mooie doos borduurgaren groetjes maria„

21/01/2013 text_stars

Federica Colaianni über die Lady Valet M black

“Arrivato! Ordinato lunedì 14...arrivato lunedì 21..una settimana come promesso..considerato che il tragitto era olanda italia e ha nevicato.. mi sembra buono! Il manichino è decisamente bello e funzionale, il meccanismo per allargarlo e stringerlo funzione bene. Non è molto imbottito ma è morbido quindi si possono puntare gli spilli e l'ultimo dubbio che mi veniva guardandolo in foto, era la botta fianco che mi sembrava troppo accentuata, ma dal vivo non è così eccessiva come può sembrare. Il piede, è in legno pesante, che oltre ad essere molto bello, lo tiene ben saldo a terra. Quindi lo consiglio vivamente sia a chi lo usa per se stesso ma anche per chi come me lo usa per lavorare. Grazie a Matri per l'assistenza, velocissimi ed esaustivi nelle risposte! Fantastico!!! „

18/01/2013 text_stars

Bruinsma über die Babylock imagine 2

“Omdat ik mijn vorige lockmachine niet meer zelf kon inspannen, heb ik besloten nog een keer een nieuwe lockmachine aan te schaffen die zeer eenvoudig in gebruik is, ik ben er erg blij mee , deze lockmachine had ik veel eerder moeten kopen„

18/01/2013 text_stars

Janine1976 über die Toyota SLR4D

“Fijne machine voor weinig geld, inrijgen was even wennen, maar gaat nu prima„

18/01/2013 text_stars

Dominique S über die Janome DC 2030

“Parfaite qualité communication livraison rapide! Je vais acheter un 2éme! 100%„

18/01/2013 text_stars

Harold über die Janome 6021

“Ik heb deze machine nu een paar dagen in huis, en ik heb vandaag met gemak een werkbroek hersteld. De machine heeft maar 75 watt vermogen maar met wat snelheid kom je zelfs over de dikke stukken. De janome geeft je veel vertrouwen en is erg stil. Ik heb de machine gekocht om caravans opnieuw geheel te stofferen. Als mijn werk toch te zwaar blijkt voor deze machine dan ga ik zeker voor een andere janome! De service van janome is echt geweldig „

18/01/2013 text_stars

Daphne Reisiger über die Bernina bernette 15

“Dank schnelle Lieferung bernina erfüllt Erwartungen„

18/01/2013 text_stars

Belen über die Brother FS 40

“el pedido ha tardado bastante en llegar, pero la máquina es estupenda, va genial!„

18/01/2013 text_stars

Kleritgrau über die Singer 1120

“Très bon rapport qualité/ prix; livraison très rapide (3 jours) . Machine très aisée d'utilisation„

13/01/2013 text_stars

Tanja P. über die Obertransport fuss

“Het voetje doet precies wat ie moet doen. De naden sluiten nu precies aan elkaar aan en geen verschoven stoffen meer!! Scheelt een hoop ergernis en tijd! En de prijs is natuurlijk ook nog eens heel voordelig tegenover de prijs van het originele voetje.„

10/01/2013 text_stars

M. Carvalho über die Brother FS 40

“I bought this machine and it arrived damaged, it didn't work at all. I made a replain and they told me to send it back. They send me a new one in a flash. I'm very happy not only with the machine but with the after buy service provided by matri.„

Koszyk