Produkt Bewertung

15/12/2016 text_stars

NICOLETTA über die Einstellbarer Kantenführung

“Guida molto comoda, pratica e maneggevole!!!„

15/12/2016 text_stars

NICOLETTA über die Klahrsicht Nähfuss

“Utilissimo questo piedino per cuciture perfette!!!„

27/11/2016 text_stars

Marta über die Schmetz Zwillingsnadel 4 / 75

“Genial para rematar la parte externa de tela de punto o elástica bordeada con remalladora. Una maravilla con acabado profesional! „

15/11/2016 text_stars

Rina Alkema über die Matrimatic jubilee 4

“Als ervaren naaister heb ik deze naaimachine bijna 2 jaar geleden gekocht omdat mijn Anker na 25 jaar dienst, kuren kreeg. Ik was eerst wat sceptisch om een naaimachine online te bestellen omdat je niet weet hoe het uitpakt. Bestelling en aflevering ging supervlot . Online vragen op met duidelijke uitleg. Ik heb de gok gewaagd i.v.m. de prijs en wat de machine beloofd. Hij oogt wat subtiel maar overtreft al mijn verwachtingen! Het verbaasd mij steeds wat een kracht deze machine heeft. Deze Matrimatic jubilee 4 naait moeiteloos over dikke jeansnaden heen waarbij de Anker mij de ( jeans) naalden om de oren vlogen. Een spijkerbroek heeft dikke zijnaden en bij het korter maken zijn ze driedubbel. Met mijn Anker een hele klus maar deze machine naait er moeiteloos doorheen! Gewoon een super naaimachine voor een kleine prijs! Ik kan hem ten zeerste aanbevelen ook voor ervaren naaisters! minpuntje het lichte pedaal dat steeds verschuift. „

15/11/2016 text_stars

Rina über die Matrimatic jubilee 4

“Een fantastische machine die al mijn verwachtingen overtreft. Driedubbele jeansnaden naait hij probleemloos door. Bij mijn Anker vlogen mij dan de naalden om de oren. Als ervaren naaister kan ik hem ten zeerste aanbevelen. Prijs-kwaliteit een dikke 10!„

12/11/2016 text_stars

Regina über die Brother FS 40

“It's amazing price and quality machine. you get in a kit everything you need to start sewing! I use it more than 4 years - still no problem at all! MATRI very reliable company. They send what you ordered in time, they are reliable and serious about their business company. Highly recommend! „

27/10/2016 text_stars

Sabine über die Fusse Pack 6

“I bought this pack around one month ago and I tried all feet. I was thrilled to see that they fit my sewing machine Singer 1507 - 8280. I'm so very pleased and I love the website.„

17/10/2016 text_stars

Karen S. über die Juki nähmaschine HZL-DX5

“Wat een fantastische Juki naaimachine! Ontzettend veel handige functies, eindeloos veel steken en makkelijk in het gebruik. Erg blij mee.„

11/10/2016 text_stars

Janine über die Adapter für Hosen Schneiderpuppe

“Wat fijn , nu kan ik nog meer met mijn siera paspop„

02/10/2016 text_stars

Marga über die Brother FS 40

“Vorige week deze machine gekocht. Ik ben een ervaren naaister en heb al vele machines versleten. Wat een verademing deze machine. Ik ben enorm blij met de regelbare snelheid en de start/stop functie. Al jaren vroeg ik mij af waarom dat niet op een machine zat, eindelijk allebei je handen vrij om je werk te sturen en zelfs stapvoets naaien wanneer je moeilijke ronding moet naaien. 14 dagen bedenktijd is niet nodig, deze machine voldoet prima. Niet alleen voor beginnende naaister, maar voor iedereen welke het gemak van een goede machine wil.„

02/10/2016 text_stars

Marga Oostveen über die Brother FS 40

“Ik heb vorige week deze machine gekocht. Ik ben een ervaren naaister en heb al diverse machines versleten, maar wat een verademing deze machine. Alles wat ik eigenlijk al jaren miste zit er op en aan. Langzaam naaien met beide handen vrij om je werk te sturen, voldoende en goed licht op je werk, regelbare steeklengte bij 3dubbel recht. Ik heb nog niet alles uitgeprobeerd, maar terug sturen is allang geen optie meer. Zeer goede machine en prijs dubbel en dwars waard.„

28/09/2016 text_stars

Anneke Van Santen über die Matrimatic Bronze

“Heb deze machine enige tijd geleden aangeschaft en wilde vandaag aan de slag. Helaas is de gebruiksaanwijzing van zeer slechte kwaliteit. Geen foto´s maar vage tekeningen, zonder omschrijving. De video helpt ook niet echt omdat er stukken van het inzetten van de spoel en van het inrijgen van de draad worden overgeslagen. Het zou jullie tot eer strekken om een duidelijke gebruiksaanwijzing te verschaffen, met duidelijke foto´s en uitleg per foto, en om de filmpjes echt duidelijk te maken. Stap voor stap, alles laten zien, en niet in sneltreinvaart. Nu ben ik al een uur bezig en ik heb nog steeds geen steek kunnen naaien, omdat ik de machine niet goed ingeregen krijg. Jammer voor een product dat zo hoog staat aangeschreven. „

Matri:
Geachte mevrouw / heer,
 
WE willen graag opbouwende kritiek hebben , daar worden we alleen maar beter van.
Maar in dit geval begrijpen we niet helemaal wat u bedoeld?
 
In de handleiding staat op pagina 5,6 en 7 precies uitgelegd met duidelijke tekeningen hoe de machine moet worden ingeregen ,
en hoe de spoel erin moet.
op pagina 8 staan duidelijke tekeningen over hoe de draadinsteker werkt.
Zie deze link naar de handleiding:
 
Om het de klant nog eenvoudiger te maken hebben we ook nog 3 extra films per model online gezet, over onderhoud, inrijgen en demonstratie film.
 
Via deze link vindt u extra info over het gebruik van de diverse steken en voetjes:
 
 
Op onze website vindt u verder ook nog duidelijke uitleg over het verhelpen van de meest voorkomende klachten.
 
Ook vindt u op onze site nog een hele reeks tips over het gebruik van de diverse naaivoetjes en naaitips


Met vriendelijke groet
Matri
http:www.matri.nl

Tip : Onderhoud voorkomt klachten
geef uw machine regelmatig zelf een kleine onderhoudsbeurt,
dit kunt u zeer eenvoudig zelf met de tips uit onze onderhouds films
http://www.matri.eu/FAQ/onderhoud
14/09/2016 text_stars

Jose Antonio über die Matrimatic jubilee 4

“La verdad que el producto cumple sus funciones. Es simple, fácil de manejar pero a la vez es robusta y parece que puede con todo. O esa ha sido mi primera impresión. Un precio muy contenido, tentador para hacerte con una maquina con un motor como lleva esta y su calidad aunque sea para hobby o para un profesional tener una maquina de repuesto. Las 3 únicas pegas, es su manual que no viene en español pero te lo ofrecen por la web, el enhebrador automático que no se ve como utilizarlo correctamente(se agradecería un vídeo para los novatos en ello) y sobre todo cambiaría la palanca de elevar o bajar el prensatela( lo pondría de un materíal mas rígido como aluminio o un material que le dé un tacto más sólido) por lo demás perfecto. Sobre MatriMatic, han sido rápidos en atender la peticion de compra y envío, pero la empresa de reparto ha sido desastrosa, un envio de 48/72 horas se ha convertido en un envío de 10 días. NO ENVIÉIS NADA POR KEAVO o PACKLINK .„

14/09/2016 text_stars

Maria über die Matrimatic Bronze

“He comprado la máquina hace unas pocas semanas. Y no he parado de usarla. Es de fácil manejo. El pespunte es profesional, además de tener muchas posibilidades. Hace poco ruido y arrastra muy bien. Estoy encantada con los ojales. Había mirado muchos modelos y sus características. Hice cientos de preguntas a matricular, que fueron amablemente contestadas. Al final me decidí por este modelo. Estoy súper contenta, me parece que es estupenda y el precio no puede ser mas ajustado. Llegó muy rápido y en perfectas condiciones. Recomiendo mucho tanto la máquina como la tienda. I am really happy with this machine, it is super at a very good price. And I also recommended the shop: helpful and quick. „

11/08/2016 text_stars

Jannie über die Matrimatic Bronze

“Ik vind het een mooi naaimachine, hij werkt heel goed lekker rustig. vind de beschrijving niet zo perfect, kan nergens vinden hoe je een woord moet naaien. kan wel 1 letter maar geen woorden. verder is hij perfect.„

Matri:

Beste,

zZe deze extra info op onze site, hier vindt u uitleg over instellen steken , gebruik voeten en instellen geheugen.

http://www.matrimatic.nl/naaimachine-lockmachine-borduurmachine-matrimatic-handleidingen

Groet
Matri

04/08/2016 text_stars

Tjitske über die Transporttasche für Nähmaschinen

“De naaimachinetas is gisteren gearriveerd. Ik wil u laten weten dat ik blij verrast ben door de prachtige, zeer degelijk kwaliteit. Het is een ideale oplossing om de naaimachine in op te bergen en te vervoeren, voor een heel redelijke prijs. Ik heb uw website bij mijn favorieten gezet, als hèt adres voor naaimachinebenodigdheden. „

04/08/2016 text_stars

Marianne über die Lewenstein lady

“Livraison très rapide (commandé le dimanche, reçu le mercredi) Le montage est très simple. Il est accompagné d'un petit livret de conseil pour l'utilisation (réglages, modification des mesures autre qu'avec les molettes, ...) mais... tout en anglais donc inutilisable pour moi qui ne parle pas anglais. Dommage que ce livret ne soit pas traduit en français.„

25/07/2016 text_stars

Flawinne Yves über die Obertransport fuss

“Vandaag ongeduldig op de postbode gewacht en meteen het boventransportje op de naaimachine gemonteerd. Vergeten dat ik het ondertransport uitgezet had dus het eerste resultaat was een beetje teleurstellend maar na ik ontdekte wat er miszat werkte het transportje zoals het moet. Getest op wat leder en het gaat er mooi doorheen met mooie propere steekjes. Zeer teveden!„

08/07/2016 text_stars

Christine De Cabooter über die Siera Schneiderpuppe

“En weer een perfecte levering en service! Wat een fijn bedrijf zijn jullie toch!!! Na 2 naaimachines heb ik nu een verstelbare paspop...en weer ben ik super tevreden! !!!„

Matri:

Beste Christina,
Fijn om te horen!
Heeft u ook al aan de adapter gedacht zodat u ook broeken op de paspop kunt plaatsen?

http://www.matri.eu/adapter-siera-paspop

Groet
Matri
 

06/07/2016 text_stars

Christine über die Juki nähmaschine exceed-serie HZL-F600

“Heb deze reeds enkele maanden in gebruik is een top machine lang getwijfeld tussen de Bernina en deze en uit eindelijk deze Juki HZL -600 Ik volg naailessen en waar we met Bernina stikken maar deze moet zeker niet onderdoen in tegendeel zelf meer accesoires en super sterke motor ook de mooie steken !.. Niets dan lof over mijne Juki !.. Alsook de super service van Matri zelf enorm tevreden ik raad het zeker aan op bij hun te kopen !. Heb al een paar dames van de les warm kunnen maken „

29/06/2016 text_stars

Yacinthe über die Schmetz Zwillingnadel Paket stretch

“Bonjour Ma fille a bien reçu le lot d'aiguilles. Vous avez un très bon service client. Merci beaucoup. Je recommande „

28/06/2016 text_stars

Anja über die Janome Coverlock Pro 2000 CPX

“Heel goede prijs voor de Janome coverpro 2000 cpx en een heel goede machine, mooie gladde naden... Bedankt voor de supersnelle levering.. Top...„

28/06/2016 text_stars

Angelique über die Blindreissverschlussfuss

“Prima levering. Past ook op mijn oude Anker naaimachine. Maar helaas komt de naald niet in het gat terecht maar precies op het randje erboven waardoor ik gelijk mijn naald heb gebroken. Ik dacht echt dat ie geschikt was voor mijn machine omdat al mijn voetjes er zo uitzien. Naald kan ook niet anders geplaatst worden volgens mij. Dus moet ik het op een andere manier gaan oplossen en heb ik een voetje waar ik helaas niets aan heb...„

Matri:

Beste Angelique,

Deze anker heeft een 5 mm aansluiting, u heeft de 6 mm besteld.

U kunt terug sturen met copy factuur, dan krijgt u geld terug

Groet

Matri

20/06/2016 text_stars

Hanny über die Singer 1412

“Bedankt voor de snelle levering, Snel uitgepakt en uitgeprobeerd, werkt zeer eenvoudig. nu kan ik mijn gordijnen gaan afmaken.„

16/06/2016 text_stars

Nathalie über die Brother FS 40

“Wat een heerlijke machine! Gemakkelijk te bedienen en veel mogelijkheden.Deze beginner kan vooruit!Fijn dat de snelheid is aan te passen.Kleine tip: op de plaat staan geen streepjes aangegeven om.je stof rechtstreeks kunnen geleiden.Bedankt Matri1„

16/06/2016 text_stars

CONNIE über die Brother Innov-is 800E

“PRACHTIGE BORDUURMACHINE , BORDUURD HEEL STIL ,MAKKELIJK TE BEDIENEN. BEDANKT VOOR DE GOEDE SERVICE„

18/05/2016 text_stars

Colette Flahaut über die Lewenstein lock 700DE

“Livraison super rapide. Commandée le jeudi 22h00, le livreur s'est présenté le vendredi midi. N'étant pas présente, il est revenu le samedi 15h00. Commande conforme. Une amie m'avait recommandé ce site : je suis très satisfaite. Merci„

11/05/2016 text_stars

Elisabet über die Matrimatic Bronze

“Perfetta. Ho comprato una usata e funziona benissimo!!!! „

10/05/2016 text_stars

Carmen Lang über die Flowerfeet-Blumennaehfuss

“Habe mir den Blumennähfuss und einige andere Sachen bestellt. Erst einmal muss ich sagen dass die Lieferung nach Deutschland super fix ging!! Dafür schon mal 5 Punkte von mir!!! Zum anderen habe ich natürlich gleich ausprobieren müssen wie der Fuss funktioniert. Meine Nähmaschine gibt leider, was die Programme betrifft, nicht allzu viel her, aber die die ich ausprobiert habe, haben allesamt geklappt!! Der Blumennähfuss ist super und deshalb werde ich auch in Zukunft mein Zubehör hier bestellen !!! ALLES SUPER GELAUFEN UND TOLLE QUALLITÄT!! GROSSES DANKESCHÖN!!„

05/05/2016 text_stars

Emily über die Fusse Pack 6

“Super setje. Past perfect op mijn Janome. Levering binnen 24 uur. Ben erg tevreden!„

20/04/2016 text_stars

Mieke über die Adapter für Bernina-B002

“Werkt super op mijn oude Bernina. Eindelijk een heleboel klik voetjes binnen handbereik! „

15/04/2016 text_stars

Grootenhuis über die Bernina Bernette Palermo 5

“Wat een fijne naaimachine , mijn moeder heeft al 35 jaar een Bernina. En deze naait net zo fijn„

06/04/2016 text_stars

Kelly über die Lewenstein lock 700DE

“Ordered it thursday, was delivered the next day ! Nice machine, easy to use, a lot of videos on youtube ! Good service from matri !„

31/03/2016 text_stars

Tetelle über die Singer Talent 3323

“Génial ! Que se soit de l'expédition à l'ouverture du carton ! Superbe machine design et facile d'utilisation. Commande passée le mardi soir reçu le vendredi matin hyper satisfaite je recommande !!!!!„

31/03/2016 text_stars

Chantal über die Brother FS 40

“In december 2014 voor de FS40 gekozen. Totaal geen ervaring met naaien. Wat een goede keuze! De service van matri is overigens super. Voor beginners heerlijk om mee te werken: makkelijk in het gebruik en de machine heeft nooit problemen (af en toe even zelf het stof onder de plaat vandaan halen voorkomt een hoop onderhoud). Handige instructie filmpjes, een lampje boven je werk en een vrije arm. Als beginner is het fijn dat er een slakkenstand op zit. Geen probleem met katoen, gebreide stoffen, stretch stoffen, dunne stoffen, tafelzeil, en dikke stoffen. Als je met glibberige of stretch stoffen gaat werken kun je een universele bovengeleidervoet kopen: dan gaat er echt nooit meer wat mis. Minpuntje: niet alle lijnmarkeringen lopen tot de voorkant van de machine door, maar daar gebruik ik tegenwoordig washi tape voor (hema). Dat kun je verwijderen zonder dat er plaksel aan je machine blijft zitten. Deze machine heeft nog steeds meer mogelijkheden dan ik de komende jaren nodig heb!„

28/03/2016 text_stars

Natalie über die Toyota SLR4D

“Fijne machine! Binnen een week al verschillende kledingstukken gemaakt, ook met van die glibberstofjes die ik nooit op de naaimachine kan verwerken. Bij elke wisseling van steek maak ik nog wel even een proeflapje om te kijken of het goed gaat. Handig dat er op de site zoveel vragen en antwoorden staan. Zo kan je als beginner al snel met de lockmachine overweg. Rolzoomset bijbesteld, dat werkt prima! Snelle levering.„

28/03/2016 text_stars

Leclerc Lydie über die Siera Schneiderpuppe

“Bonjour, Je viens de recevoir aujourd'hui mon mannequin Siera. Il est exactement ce que j'attendais. Je vous félicite aussi pour la rapidité de livraison. Merci beaucoup. Cordialement; Lydie„

27/03/2016 text_stars

Maria über die Janome Memory Craft 6600

“no tiene brazo libre pero por todo lo demás esta muuy bien, me encanta„

12/03/2016 text_stars

Lacharme über die Matrimatic Bronze

“Très bien! machine commandée le mardi matin et reçue ce jeudi matin!! plus une table d’extension en cadeau, merci! „

03/03/2016 text_stars

Manuela Sancricca über die Brother innovis 955

“I received my sewing machine yesterday, I love it! I had some problem with the order at the start because the machine was not in stock, but Matri followed up through the whole process, providing me with feedback and I also received a reimbursement gift for having to wait longer than expected. Happy with the purchase, but especially happy with Matri! Just a small criticism, I received the Instructions Manual in Dutch and French...but I can't read it! Is it possible to receive the Manual or a link to the digital one in English? Thank you„

Matri:

Dear,

See our English site

http://en.matri.eu

Best regards
Matri

02/03/2016 text_stars

Sophie Massart über die Fusse Pack 6

“Commandé dimanche reçu mercredi excellent site sur lequel j'ai déjà fait plusieurs commandes sans problème. merci„

12/02/2016 text_stars

Rita über die Lewenstein lock 700DE

“Macchina arrivata dopo un giorno, spedizione velocissima! La tagliacuci è facilissima da infilare, io sono una neofita e ci ho messo 5 minuti, funziona a meraviglia ed è di utilizzo semplice e intuitivo, solida e robusta, ho fatto delle prove su 5 strati di flanella e taglia come il burro... Fantastica e consigliatissima!„

11/02/2016 text_stars

Katrien über die Ruffler fuss

“Deze voet bespaart je veel tijd. Stoffen naaien met plooien van dezelfde diepte of stoffen rimpelen gaat supersnel. Echt een aanrader!„

07/02/2016 text_stars

Zohra über die Fusse Pack 9

“Bon rapport qualité prix, dommage qu'aucune fiche technique ne figurait dans le colis. J'ai fait mes propres recherches pour trouver l'utilisation précise de chaque pied de biche.„

Matri:

Chers clients,


Lisez tout,
eux-mêmes avec les films et les photos
http://fr.matri.eu/FAQ/Tips

Cordialement
Matri
03/02/2016 text_stars

Jeannette Van Loon über die Matrimatic jubilee 4

“De machine werd heel snel geleverd. Heb hem net even geprobeerd. Fijne machine! Alleen : hoe krijg ik het garen automatisch in de naald ? Zeker 50x geprobeerd 1x gelukt, weet iemand misschien een foefje dat mij kan helpen ? „

Matri:

Beste,

Hierbij de link naar een duidelijke informatie pagina over het gebruik van de draadinstker van de matrimatic.

Gebruik draadinsteker

Succes

groet

Matri

01/02/2016 text_stars

Annemiek Kooy über die Brother FS 40

“Snelle levering,duidelijke dvd met goede uitleg,prima machine . Vraagje mijn inziens naait hij bij rechtdoor wat langzaanm ,Kan je dit stellen????„

Matri:

Geachte,

Er zit een snelheidsregelaar op de machine zelf,
naar links = langzaam, en hoe verder naar rechts hoe sneller

Succes

groet

Matri

30/01/2016 text_stars

Elena Henraat über die Juki Overlock Juki Surjeteuse Juki Overlocker MO-1000

“In een zin het is een must voor elke naaister gewoon te gek.„

30/01/2016 text_stars

Elena Henraat über die Juki nähmaschine exceed-serie HZL-F600

“Deze naaimachine kan ik niets over schrijven alleen zeggen dat hij perfect is. Bedankt Matri dat je deze geadviseerd hebt.„

28/01/2016 text_stars

BLANCHARD Marie Odile über die Matrimatic Silver

“très bonne machine une Mercédès face à ma singer brillance site sérieux et rapide la seule chose c'est les explications de points qui manquent je voudrais savoir raccommoder avec si une personne le sait je serais ravie merçi „

Koszyk