Produkt Bewertung

26/03/2020 text_stars

L B über die Stich Auswahl Taste Universell für Toyota Nähmaschine

“Le bouton correspond à ma demande et fonctionne sur ma machine Toyota FSB16 RS Series, seul bémol il manque la légende des différents point de couture, c'est bien dommage (ce n'était pas une surprise puisque le vous signifiez dans votre descriptif). Commande passée le 22/03, livraison le 25/03... super rapide! Merci „

Matri:
Chère Madame, Monsieur,

Merci pour votre email,
Le PDF avec la feuille d'autocollants est dans le lien avec la facture.
Nous vous enverrons à nouveau un e-mail

Cordialement,
Matri
 
25/03/2020 text_stars

Nvt über die *Best Buy* Mocna Maszyna do Szycia

“Geachte heer, mevrouw, Ik heb al enige jaren de naaimachine Matri- Jubilee 4. Hij is goed gebruikt, tot te vredenheid. Echter hij maakte steeds meer lawaai en de draad knapte steeds, en toen... Hé, er staat een filmpje op internet, deze instructies heb ik gevolgd en de naaimachine loopt weer goed! Nodig voor het maken van mondkapjes. Mijn dank hiervoor en voor deze moeilijke tijden wens ik u sterkte. „

19/02/2020 text_stars

Tamara über die *Best Buy* Mocna Maszyna do Szycia

“Me compré la matrimatic jubilee hace 5 años x la página oficial y estoy encantada con ella. Cumple perfectamente sus funciones y es muy fácil de entender para las principiantes como yo. En calidad-precio un 10! Si tengo que ponerle alguna pega el soporte para sostener la bobina de hilo debería quedarse vertical, por lo demás perfecta. „

27/01/2020 text_stars

Gonda über die Matrimatic Bronze

“Ik heb deze machine nu een week en het is een fijn en makkelijke naaimachine. Had me hiervoor behoorlijk ingelezen over deze machine en ook online gegoogled omdat ik er nog nooit van gehoord had. Kwam op een enkele negatieve reactie na alleen maar positieve reacties tegen. En heb naar aanleiding daarvan deze gekocht. En het verbaasde me hoe licht hij is. Ik heb wel een strookje antislip onder de voorste pootjes gelegd, en dat werkt goed. Hij reageert ook gelijk op de voetpedaal. Wat ik ook heel fijn vind, deze voetpedaal heeft een natuurlijke stand voor je voet, het is geen platte. Ik heb alleen nog maar wat kleine dingetjes gemaakt maar ben erg tevreden. Ik ben alleen nog de draadinsteker aan het uitvogelen. „

Matri:

Geachte,

Zie deze info over het gebruik van de automatische draad insteker:

https://www.matri.eu/klachten-verhelpen/inrijgen-automatische-draadinrijger

Het is even oefenen, maar daarna kunt u niet meer zonder

Met vriendelijke groet,

Matri

15/01/2020 text_stars

M.P.M über die 3X Coverlock Nähfüßen *sale*

“He recibido la cajita con los accesorios que viene de regalo con la recubridora (coverlock) Lewenstein.Parecen de muy buena calidad.Pero las instrucciones están en holandés...¿Podría encontrar las instrucciones escritas en alguna web para poder traducirlas automáticamente.? Aunque he visto vídeos y son muy instructivos, leer las instrucciones en el idioma de cada uno sería muy conveniente.„

06/10/2019 text_stars

GONTERO Martine über die Lady Valet

“Excellente communication. Petit problème d’expédition très vite réglé par MATRI. Livraison parfaite. Lady valet S très beau, bien stable, réglages faciles. Je recommande et merci MATRI.„

04/10/2019 text_stars

Onbekend über die *BEST BUY* Regulowany manekin Siera

“Geachte, Ik heb vandaag de nieuwe paspop ontvangen. Ik heb ze helemaal op mijn maat geregeld en dat is prima gelukt. Groot verschil met de vorige. Van harte bedankt voor uw uitstekende service. Met vriendelijke groeten„

26/09/2019 text_stars

Martine über die Lockmaschinentasche

“Parfait, beau, solide, bonnes dimensions pour Bernina L450 Introuvable en France. Livraison gratuite et rapide. Je recommande ce site +++„

26/09/2019 text_stars

Martine über die Kunststoff Staubschutz für Nähmaschinen

“Très bien, bonne qualité de plastique. Livraison OK„

26/09/2019 text_stars

Martine über die Spulen 06 Husqvarna 10x

“Pour Husqvarna optima 150. Bon rapport qualité / prix Très satisfaite, merci„

19/09/2019 text_stars

Marieke über die Brother CV 3550

“Na telefonisch advies deze Brother Coverlock gekocht. Supersnel geleverd. Voldoet prima, blij mee. Goede service, snelle levering.„

19/09/2019 text_stars

Marieke über die Brother CV 3550

“Goede service, snelle levering, voldoet prima. Heel blij met deze Coverlock machine en deze webwinkel! Aanrader!„

19/08/2019 text_stars

Veyssiere über die Brother innovis M280D

“Bonjour Reçu ma machine Aujourd'hui j'en suis ravie pas compliquer bien expliquer je recommande ce site livraison rapide „

19/08/2019 text_stars

Veyssiere über die Brother innovis M280D

“Bonjour Reçu ma commande Aujourd'hui j en suis très satisfaite livraison rapide„

17/06/2019 text_stars

Nadine über die Janome Besten Preis-Leistungs M 30 A

“Cette machine est un vrai petit bijou, facile à utiliser même pour une débutante avec un mode d'emploi clair. „

17/06/2019 text_stars

Nadine über die Janome Besten Preis-Leistungs M 30 A

“Cette machine est un vrai petit bijou, facile à utiliser. „

11/06/2019 text_stars

Henny Van Dongen über die *Best Buy* Mocna Maszyna do Szycia

“Bij deze bedank ik u voor de goede en snelle service voor de reparatie van mijn naaimachine. Dikke pluim voor jullie bedrijf . Met vr Gr Henny van Dongen „

31/05/2019 text_stars

Jutta über die TOYOTA POWER FabriQ 17

“Best sewingmachine ever!! Sews almost everything!! I am in love <3 <3„

31/05/2019 text_stars

Anice über die Lockmaschinentasche

“Heel erg tevreden over mijn aankoop (universele tas voor mijn lockmachine), keurig op de hoogte gehouden en de tas is erg mooi en functioneel „

04/05/2019 text_stars

Marga über die Ładowalna lampa PureLite do telefonu komórkowegoe

“Super! Helder licht en ook fijn dat je het in drie soorten licht kan zetten. Lekker stabiel en ideaal voor bij de naaimachine of handwerk. Ook fijn dat je niet met snoeren zit te stoeien maar dat je het lampje overal neer kan zetten waar je maar wilt. Zeker aan te bevelen! „

04/05/2019 text_stars

Maria über die *BEST BUY* Regulowany manekin Siera

“Paspop met extra broek adaptor gekocht. Fijn om mee te werken en de adaptor scheelt een hoop gedoe. Prima product! „

04/05/2019 text_stars

Maria über die Storch Stickschere

“Niet alleen een erg mooi schaartje maar ook handig! Onmisbaar voor het fijne werk. Ik ben er blij mee!„

04/05/2019 text_stars

Maria über die Pinzette mit Lupe

“Een pincet en een vergrootglas tegelijkertijd vasthouden is bijna onmogelijk. Dit pincetje met loep is echt heel handig voor klusjes waar je echt met je neus bovenop zit. Super!„

24/04/2019 text_stars

Marga Van Der Vet über die overlock buch

“Dit boek is een manual en tevens een verzameld document en is uitgegeven in spiraalvorm, hierdoor kun je het makkelijk openleggen naast de lockmachine. Het boek is overzichtelijk en ingedeeld op technieken. Van basistechnieken tot en met bijzondere toepassingen. Is dit boek ook interessant voor naaisters die een lockmachine hebben van een ander merk, of erover nadenken om er één aan te schaffen? Ja zeker. Het boek is inspirerend en net zo geschikt voor andere merken Lockmachines. Ondanks dat het boek een enorme hoeveelheid informatie bevat, blijft het boek overzichtelijk en prettig om in te duiken. Een dikke aanrader dus ! „

15/03/2019 text_stars

Blandine über die Adapter für Bernina-B002

“Je suis ravie de mon achat. Ce pied est parfaitement compatible avec ma Bernina 1090. Je vais pouvoir changer facilement de pied presseur sans me ruiner ! „

12/03/2019 text_stars

LILY Bruggeman über die Matrimatic Silver

“Super tevreden van deze machine en alsook de service van bestellen en leveren. Terug kerende klant daar ik jaren geleden reeds een naaimachine, lock en paspoppen gekocht heb. Wat ik persoonlijk zo positief vind aan deze Silver is de snelheid die je kan instellen van super vlug tot heel traag (vooral voor het verwerken van satijn/zijde is dit een must) of voor heel precies stikken. Ook maakt de machine bijna geen geluid. Het alfabet en de cijfers zijn heel mooi alsook het aanbod van verschillende knoopsgaten, elastische steken enzo ... Het LCD scherm met bijbehorende knoppen/funkties is zeer duidelijk en makkelijk aan te passen. Prijs/kwaliteit ga ik niet beter vinden en deze machine heeft alles wat ik van een degelijke naaimachine in deze prijsklasse verlang. „

08/03/2019 text_stars

Natalia über die Lady Valet

“Ha llegado antes del tiempo estipulado y en perfectas condiciones. Muy estable y cumple con las características anunciadas. Estoy contenta con la compra.„

20/02/2019 text_stars

Jill über die *Best Buy* Mocna Maszyna do Szycia

“many thanks, the machine arrived yesterday. I bought the same model in 2011 and after MUCH use I decided to buy the same one again. So easy to use and light to carry. Amazing ! Thank you for the quick delivery too ! Kind regards JIll„

17/02/2019 text_stars

Nina über die *Best Buy* Mocna Maszyna do Szycia

“Ik heb de machine nu 2 weken en hij naait echt superfijn! Beter dan ik verwacht had voor die prijs. Als ik een nadeel zou moeten noemen dan zou het zijn dat je geen steekbreedte in kan stellen, wel lengte natuurlijk, maar verder kan je hier echt alles mee wat je met een duurdere machine ook kunt! „

04/02/2019 text_stars

Leny Kluin über die Brother NV 15

“Ik was een Pfaff of Husqvarna gewend. Met enige huivering overgestapt naar de Brother Innov 15. Het is een supermachine! Naait door dikke lagen stof. Mooie steken vooral bij sierstiksels. De knoopsgaten zijn super! Supereenvoudige bediening en kom je er niet uit, je wordt goed geholpen door de helpdesk van Matri! Niet alleen voor de beginnende naaister, het is ook een prima machine voor naaisters met veel ervaring! Een echte aanrader!„

19/01/2019 text_stars

Chantal über die Singer Quantum-Stylist 9980

“j'ai acheté cette machine à coudre en septembre 2018 et depuis je l'utilise très régulièrement et j'en suis vraiment très contente. C'est une superbe machine à coudre et qui propose beaucoup de points. facile d'utilisation et très robuste. Je la recommande vivement. J'avais une singer avant depuis 36 ans ! et qui fonctionne toujours, mais très basique et c'est pour cette raison que je n'ai pas hésité à reprendre une singer.„

14/12/2018 text_stars

E.M. Lutgerink über die Kit Stickrahmen 3

“Ik had ook zo n setje gekocht voor mijn Brother Inovis 950 maar jammer genoeg zijn alleen de maten 10 x10 en kleiner geschikt voor deze machine.„

27/11/2018 text_stars

Patrick über die Matrimatic Bronze

“vandaag machine ontvangen en geprobeerd werkt perfect. Zelfs 4 lagen jeans!!! was totaal geen probleem ,machine is niet zwaar toch krachtig in het naaien ,ik heb er een tas bij besteld die handig is kan er de verlengtafel ook in opbergen, De overlock voet ook even getest, werkte perfect, alleen in de handleiding staan de steken vermeld v/h gebruik v/d voet maar bij nr. 36 komt de naald in het midden op de voet terecht. Dat nummer maar niet gebruiken . De andere overlock steken die aangegeven zijn in de handleiding werkte perfect. Ben zeer blij met de machine en met de snelle antwoorden op mijn vragen en de gouden schaar die ik cadeau kreeg voor het langer wachten op mijn bestelling omdat er in de verpakking afdeling iets fout gebeurt was , was niet nodig geweest maar dat is volgens mij al een zekerheid op de service bij problemen , mijn dank aan de firma MATRI . ( Zeker een aanrader voor de aankoop van een machine )„

16/11/2018 text_stars

Kristien über die Adapter für Bernina-B002

“Eindelijk een oplossing gevonden om nieuwe naaimachine voeten op mijn minstens 50 jaar oude Bernina te monteren.Past perfect.Waarom weten ze bij Bernina eu en vele verdelers van Bernina niet van het bestaan af? „

28/10/2018 text_stars

Josephine über die *Best Buy* Mocna Maszyna do Szycia

“Heel fijn, het is gelukt. Bedankt voor de informatie Heb de naaimachine nu meer dan 3 jaar in huis, gekocht in een opwelling eigenlijk. In het begin had ik telkens problemen met de naald en het spoelhuis, en na veel frustratie kwam ik er achter dat het lag aan het feit dat daar iets gesmeerd moest worden. Nu is dat verholpen en doet de machine wat hij moet doen, is makkelijk te bedienen. Waar het nodig is om het transport uit te schakelen moet je een afdekplaatje gebruiken, waardoor de ruimte tussen de naaivoet en de machine wel erg klein wordt, en daardoor zijn knopen eigenlijk niet aan te zetten. Dat heb ik toch bij andere machines moeiteloos kunnen doen, nu moet ik het zonder plaatje doen, en de steeklengte op nul zetten. Dan lukt het wel, maar ook dan is er nauwelijks ruimte, gezien het feit dat een knoop wel wat millimeters dik is. Best een ergernis. „

Matri:

Geachte mevrouw / heer,

We lazen uw bericht dat u moeite had met knopen aan naaien, omdat u vindt dat er te weinig ruimte zit tussen de voet en stopplaat.
We denken haast dat dan uw klikhouder niet ver genoeg omhoog staat, want normaal heeft deze machine meer dan genoeg ruimte ertussen.
Kunt u eens proberen om de schroef van de klikhouder iets los te draaien, en dan de klikhouder helemaal omhoog zetten, dan schroef weer vast zetten.

U kunt natuurlijk ook altijd e hendel om de voet omhoog te zetten naar boven door drukken, u heeft dan nog meer ruimte.

Laat u even weten of dit is gelukt.


Met vriendelijke groet
Matri
http:www.matri.nl

Tip : Onderhoud voorkomt klachten
geef uw machine regelmatig zelf een kleine onderhoudsbeurt,
dit kunt u zeer eenvoudig zelf met de tips uit onze onderhouds films
https://www.matri.eu/product-videos

Geachte mevrouw / heer,

Oke , fijn om te horen, nee hoor deze extra hoogte is er speciaal voor, alleen wel altijd de voet laten zakken voordat u gaat naaien.


Met vriendelijke groet
Matri
http:www.matri.nl

Tip : Onderhoud voorkomt klachten
geef uw machine regelmatig zelf een kleine onderhoudsbeurt,
dit kunt u zeer eenvoudig zelf met de tips uit onze onderhouds films
https://www.matri.eu/product-videos

Josephine Beijer schreef op 2018-07-30 18:47:Ik heb hier eens naar gekeken - de klikhouder staat maximaal omhoog,
dat doe ik trouwens altijd. Er is dan nauwelijks plaats om de
knoopaanzet voet er onder vast te klikken, maar met moeite gaat dat
net. Als ik de hendel nog verder naar boven druk dan normaal, komt de
voet wel hoger en krijg ik meer ruimte. Ik ben dat voor zover ik weet
nooit ergens in het boekje tegengekomen, maar zo gaat het inderdaad
wel. Wordt de persvoetdruk dan niet te hoog?
Weer wat geleerd in elk geval, fijn dat jullie hebben gereageerd op
mijn feedback, daar had ik niet op gerekend.
hartelijke groet,
josephine beijer

25/10/2018 text_stars

Mia über die Lockmaschine Packet XL

“Werkt perfect. Mooie zomen. Makkelijk in te rijgen. Zeer voordelige prijs. „

02/08/2018 text_stars

Arnold über die Fusspedal

“heb een bestelling gedaan en binnen 24 uur binnen gekregen snelle service prima ben goed te spreken over de snelle afhandeling.„

13/07/2018 text_stars

Anita Koopmans über die Brother FS 40

“Ik heb deze naaimachine destijds in 2014 besteld en ik ben er nog heel erg te spreken over, super fijne machine! De snelheidsregelaar is ideaal: voluit voor lange rechte stukken en voor wat meer precisiewerk meestal op de middelste stand. Meerdere lagen stof is geen enkel probleem voor deze machine en ook een fijne bijkomstigheid is dat de machine niet al te veel lawaai maakt. Kortom: absoluut een aanrader, zeker als beginner zijnde!„

11/07/2018 text_stars

Brenda über die Fadenführung overlocker, Brother, Singer, Lewenstein

“Helemaal blij mee. Ik had hem besteld voor een Brother 1034D en hij past perfect. Even het schroefje los draaien van de oude, die in 2en lag en de nieuwe weer vast gedraaid. Tip top in orde.„

11/07/2018 text_stars

Melissa über die Matrimatic Silver

“Vorig jaar mei een matrimatic silver gekocht. Helaas dit jaar een probleem met mijn machine. Maar vanwege mijn garantie kon ik mijn machine opsturen en werd hij nagekeken. Heb toen een nieuwe machine terug gekregen. (Ook een matrimatic silver) vind dit echt een top service. Ik wil ook heen andere machine, deze machine heeft alles wat ik nodig heb. Uitgebreide steken naait door verschillende lagen en stoffen. Dit is een echte aanrader „

05/07/2018 text_stars

Leila über die Matrimatic Silver

“Het is een super goede naaimachine. Ik heb een paar jaar geleden deze gekocht en ik beklaag het me nog niet. Ik heb wel 1 vraag. In de beschrijving staat er dat een tweelingnaald mogelijk is. Hoe gaat dit in zijn werking voor de bedrading en dergelijke?„

Matri:

Beste,

Zie deze info voor gebruik van de 2 ling naald
https://www.matri.eu/naaitips/uitleg-gebruik-tweelingnaald

Met vriendelijke groet

Matri

03/07/2018 text_stars

Marta über die *BEST BUY* Regulowany manekin Siera

“El material es plástico. Por el precio, pensé que sería un poco mejor, pero es adecuado para coser. Las ruedas de regulación a veces son un poco difíciles de ajustar, más si no cambias todas a la misma talla. „

28/06/2018 text_stars

Astrid über die Janome Coverlock Pro 2000 CPX

“Snelle levering, ik had de Janome Coverpro 2000 CPX op vrijdag besteld en op zaterdag had ik hem al in huis. Het is een goede machine die mooi werk levert. Ook het inrijgen is makkelijk. Ik ben er superblij mee. „

19/06/2018 text_stars

Auraile über die *Best Buy* Mocny owerlok blokujący Lewenstein 700DE

“J'ai cette machine depuis 3 ans maintenant et elle est juste géniale!! Jamais eu de soucis avec. Je suis étonnée qu'elle ne soit pas plus connue que ça! Si vous hésitez, n'hésitez plus! Mon amie en a acheté une aussi sur mon conseil et elle en ai ravie également ! Les accessoires me tente bien, je vais sûrement bientôt commander„

30/05/2018 text_stars

Karin über die *BEST BUY* Regulowany manekin Siera

“Prima paspop, mooi op tijd geleverd„

15/03/2018 text_stars

Gretha über die Fusse Pack 9

“Machine op zichzelf heel goed. Zelfs 5 verschillende handleidingboeken. Maar op een ding na de diverse voetjes moet jezelf zien te vinden op je pc gaan uren hieraan. Vind ik verspilling van je tijd. Hoeft helemaal niet. Ik ben geattendeerd door een werker, had niet zoveel geduld om dingen uit te leggen en heeft mij ook niet de juiste namen gegeven.. Puntje komt bij paaltje ik zit nog met de doorzichtige voet van Brother FS40 die ik in een pakket gekocht heb, waar er geen video en geen uitleg ervan gegeven is. Nergens. Vind ik jammer want je koopt iets en dan wil je ook weten hoe het heet en hoe hij werkt. Is mijn volste recht .Ik vermoed de naam maar weet niet 100% zeker. Rest mij niets anders dan weer te bellen voor informatie erover. Jammer hiervan. „

Matri:

Geachte Mevrouw,

Wat jammer om te horen, zeker omdat we juist zoveel extra informatie hebben staan met alle uitleg van de voetjes.
Hierbij de link met de duidelijke uitleg van alle voetjes, en onze naaitips:
https://www.matri.eu/naaitips
Het doozichtige voetje is overigens het borduurvoetje, hier is geen uitleg van, want de enige functie van dit voetje is dat het doorzichtig is , en u er dus doorheen kunt kijken om te zien wat u aan het borduren bent
 

15/03/2018 text_stars

Miceli über die Spulen 02 (10 Stück)

“Hello Matri staff, I wish to thank you warmly for the EXCELLENT, FAST service you provided !! I received the machine part in 1 day and it fits perfectly !! You saved me. Thank you so much and have a nice day. Marie„

10/03/2018 text_stars

De Vos über die Brother FS 40

“Onderstaand mijn reactie over Matri. Heel klantvriendelijk, meedenkend en top service. Ik had een machine gekocht ( Jubilee 4) en kwam erachter dat er geen snelheidsregelaar opzit wat voor mij essentieel is. Gebeld met een heel vriendelijke meneer die mij vertelde dat ik de machine kon omruilen voor een ander. Hij adviseerde mij ook welke machine (Brother sf40) dan voor mij geschikt zou zijn. Hier heb ik met dankbaarheid gebruik van gemaakt en alles was snel geregeld en geleverd. Super cadeau voor mijn 65ste verjaardag en top service.Kan niet wachten om hem uit te proberen maar eerst feestje vieren.„

28/02/2018 text_stars

Marloes Poelen über die Transporttasche für Nähmaschinen

“Super fijne tas. Ik twijfelde of mijn naaimachine (Brother SF40) er in zou passen, maar Matri verzekerde mij dat deze zou passen en het past perfect. Snelle levering, super kwaliteit. „

28/02/2018 text_stars

Marloes Poelen über die Brother FS 40

“Mijn eerste eigen naaimachine. Eerst leende ik die van mijn moeder, maar deze aangeschaft en ik ben er super tevreden mee. Hij is stil, heeft veel opties en geeft aan welk voetje bij welke steek gebruikt moet worden. Ideaal voor de beginners zoals ik ben. Gebruik is heel erg makkelijk. „

Koszyk