Produkt Bewertung

26/05/2021 text_stars

Petra über die Bernina Bernette B 37

“Echt een hele goede naaimachine. Makkelijk te bedienen. Vele steken .heel sterk en toch stil„

18/05/2021 text_stars

Imbert über die Anschiebtisch SP - SJ serie

“Bonjour, il y a 1 millimètre en trop dans la largeur et dans la longueur de la partie centrale évidée, cela n'est pas gênant et rend la mise en place et le retrait de la table aisé. Les chiffres corrects sont 9,5 cm et 17 cm pour cette partie centrale. Le modèle convient très bien pour une machine TOYOTA RS 2000 série, c'est une pièce d'origine ! Cordialement.„

18/05/2021 text_stars

IMBERT über die Anschiebtisch SP - SJ serie

“Produit d'origine convient tout à fait pour une machine à coudre toyota rs 2000 série. Par contre les chiffres donnés pour la partie centrale de la table sont faux : il faut lire 9,5 cm et17 cm dans la description des mesures de la table. Cordialement.„

09/04/2021 text_stars

Mulder über die Fusspedal

“Sinds kort in het bezit van een oude jaren 60 naaimachine. Na wat speurwerk kwam ik erachter dat het voetpedaal niet werkte zoals het hoorde. Naaimachine ging met horten en stoten of heel snel. Als beginnende naaister wordt het dan heel lastig om recht te naaien. Ik vond het best prijzig een nieuw voetpedaal en was bang dat het een goedkoop plastic ding zou zijn. Wat dus absoluut niet het geval is, pedaal ziet er stevig uit, voelt stevig aan. Net aangesloten aan het oude snoer en kan nu gewoon op een wat lagere snelheid de naaimachine laten werken. Ik ben heel blij met mijn aankoop. „

15/03/2021 text_stars

Mapi Paq über die 3X Coverlock Nähfüßen *sale*

“recu en 2 jours , merci plus k essayer ces pieds pour coverpro 2000cpx janome !„

15/03/2021 text_stars

Mapi Paq über die 3X Coverlock Nähfüßen *sale*

“notice ok mais avec une traduction en Français merci„

Matri:

Dear,
Watch this link for an explanation film about the use of these feet

https://www.matri.eu/naaitips/gebruik-van-de-naaivoeten-lewenstein-coverlock-900

Sincerely,
Matri

***************************************

Chère,
Regardez ce lien pour un film d'explication sur l'utilisation de ces pieds
https://www.matri.eu/naaitips/gebruik-van-de-naaivoeten-lewenstein-coverlock-900

Cordialement,
Matri

***************************************

Geachte,
Bekijk deze link voor uitlegfilm over het gebruik van deze voetjes
https://www.matri.eu/naaitips/gebruik-van-de-naaivoeten-lewenstein-coverlock-900

Met vriendelijke groet,
Matri

***************************************

11/03/2021 text_stars

Julie E über die Lady Valet

“Je suis ravie de mon achat, ce mannequin est très qualitatif et du plus bel effet dans mon espace couture ! Je recommande ce site pour sa disponibilité et son professionnalisme, je l'ai reçu très rapidement ! „

20/02/2021 text_stars

Marlieke über die Blindreissverschluss fuss

“Prima levering. Paste helaas alleen niet op mijn Singer Serenade 10. Kon hem prima aansluiten, naald ging er ook mooi doorheen, maar hij hing veel te hoog. Mocht hem terugsturen. „

06/01/2021 text_stars

Burgers über die Juki HZL 53 E

“Ik kon er direct mee aan de slag, zo makkelijk te gebruiken„

08/12/2020 text_stars

GLB über die 4 X verschiedene Garn-Standards

“Les tiges sont trop courtes pour des bobines de fil Gutermann. Conviennent pour des bobines de fil Coats, Madeira.„

08/12/2020 text_stars

Geneviève über die Obertransport fuss

“Ce pied est ouvert, alors que l'original de la marque Janome ,vendu sur ce site, est fermé.C'est le même système , mais ce n'est pas la copie conforme. Les patins supérieurs ont des stries moins profondes. Je possède les deux pieds. Choisir le pied ( ouvert ou fermé) en fonction du tissu et du point, puis faire un essai préalable. Pied de bonne qualité, fonctionne bien . „

30/11/2020 text_stars

VEERLE DERGEZ über die *BEST BUY* Regulowany manekin Siera

“op 3 dagen mijn pop aangeleverd gekregen, volledig op mijn maat kunnen afstellen. Broekadapter moest erbij, wat een geweldig product is dit voor iemand zoals ik die graag broeken maakt. De buis zakt inderdaad wel wat naar beneden, misschien is die tip van er wat tape tussen te plakken toch niet zo slecht, aangezien ik niet verder meer durf aanspannen omdat de sluiting in plastic is. Maar overall ben ik heel tevreden, hier kom ik nog terug voor mijn aankopen :-)„

18/11/2020 text_stars

Geneviève über die Obertransport fuss

“Très bien.Excellente qualité. Il faut monter la semelle sur le support, c'est un peu dur, mais on y parvient.„

23/09/2020 text_stars

Ulla M. über die Brother CV 3550

“Maschine ist heute angekommen. Hat nicht lange gedauert zwischen Bestellung und Lieferung. Der einzige Mangel, es kam keine Mail an mußte alle Infos aus "Meinem Konto" rausholen.„

Matri:

Sehr geehrte Frau, Herr

Danke für Ihre E-Mail,
Das ist richtig, wir hatten tatsächlich einen vorübergehenden Fehler in unserem Mailserver, der jetzt behoben wurde

Mit freundlichen Grüßen,
Matri

29/08/2020 text_stars

Ana über die 2 Nadelschrauben und Inbusschlüssel

“Buenas tardes, He recibido el pedido , decirles que a sido rápido y es lo que esperaba muy contenta. Gracias Ana Criado„

25/06/2020 text_stars

Lauth über die Janome M 30 A Gebrauchte Nähmaschine

“Super machine , de bonne taille et fait bien sont travail „

28/05/2020 text_stars

MARIA über die Janome Coverlock Pro 2000 CPX

“Ravie, j’ai reçu ma recouvreuse hier. La prise en main est aisée. Merci pour votre sérieux. À bientôt.„

12/05/2020 text_stars

Ester-F über die Matrimatic Gold

“Todos los usuarios de matri conocemos la seriedad de la empresa y la buenísima relación calidad-precio de sus máquinas, lo que no sé si es tan conocido es el buen funcionamiento del servicio técnico de matri en España. He tenido que recurrir varias veces a ellos, alguna vez por averias pero otras por alguna duda o alguna pieza y la respuesta siempre me deja asombrada. El servicio técnico de matri en España, del que Annick es el enlace con los clientes, es de las mejores cosas de matri, contestan rapidísimo, prácticamente a cualquier hora del día y casi todos los días de la semana. Siempre en tono cordial, colaborador y sobre todo resolutivo. Es la segunda máquina que compro en Matri, y una de las cosas que me animó a repetir con la marca fue precisamente el servicio técnico de matri en España, sinceramente, he visto pocos que funcionen así. Enhorabuena Matri. „

12/05/2020 text_stars

Corinne Houdebert über die Matrimatic Gold

“J'ai reçu cette machine à l'occasion de mon anniversaire. Commandée jeudi, reçue mardi. Il s'agit d'un très beau modèle, facile à utiliser mais tout de même différent de la vieille mécanique que j'utilisais. C'est la raison pour laquelle je pense qu'il aurait été très intéressant d'y adjoindre un CD de démonstration. La brochure est trop succincte.„

30/03/2020 text_stars

YSte über die Fusse Pack 9

“De bestelling naar VK was heel snel. Alles goed verpakt en de voetjes werken op mijn Brother JK7000. Een hele goede prijs. De quilting voet alleen is al heel duur. Ik heb het pakketje met voetjes besteld en ben er nog steeds mee in mijn sas, want mijn machine kwam met maar een paar voetjes. Very quick delivered to the UK. The packaging was good, so all received well. I needed feet for my Brother JK7000 machine and all feet work. What I really needed was a quilting foot and these are very expensive. It made more sense to buy the whole package and I am really glad that I did as it also contains a normal quilting foot. Brilliant shop and good price/quality. I am happy that I found this shop! „

26/03/2020 text_stars

L B über die Stich Auswahl Taste Universell für Toyota Nähmaschine

“Le bouton correspond à ma demande et fonctionne sur ma machine Toyota FSB16 RS Series, seul bémol il manque la légende des différents point de couture, c'est bien dommage (ce n'était pas une surprise puisque le vous signifiez dans votre descriptif). Commande passée le 22/03, livraison le 25/03... super rapide! Merci „

Matri:
Chère Madame, Monsieur,

Merci pour votre email,
Le PDF avec la feuille d'autocollants est dans le lien avec la facture.
Nous vous enverrons à nouveau un e-mail

Cordialement,
Matri
 
25/03/2020 text_stars

Nvt über die *Best Buy* Mocna Maszyna do Szycia

“Geachte heer, mevrouw, Ik heb al enige jaren de naaimachine Matri- Jubilee 4. Hij is goed gebruikt, tot te vredenheid. Echter hij maakte steeds meer lawaai en de draad knapte steeds, en toen... Hé, er staat een filmpje op internet, deze instructies heb ik gevolgd en de naaimachine loopt weer goed! Nodig voor het maken van mondkapjes. Mijn dank hiervoor en voor deze moeilijke tijden wens ik u sterkte. „

19/02/2020 text_stars

Tamara über die *Best Buy* Mocna Maszyna do Szycia

“Me compré la matrimatic jubilee hace 5 años x la página oficial y estoy encantada con ella. Cumple perfectamente sus funciones y es muy fácil de entender para las principiantes como yo. En calidad-precio un 10! Si tengo que ponerle alguna pega el soporte para sostener la bobina de hilo debería quedarse vertical, por lo demás perfecta. „

27/01/2020 text_stars

Gonda über die Matrimatic Bronze

“Ik heb deze machine nu een week en het is een fijn en makkelijke naaimachine. Had me hiervoor behoorlijk ingelezen over deze machine en ook online gegoogled omdat ik er nog nooit van gehoord had. Kwam op een enkele negatieve reactie na alleen maar positieve reacties tegen. En heb naar aanleiding daarvan deze gekocht. En het verbaasde me hoe licht hij is. Ik heb wel een strookje antislip onder de voorste pootjes gelegd, en dat werkt goed. Hij reageert ook gelijk op de voetpedaal. Wat ik ook heel fijn vind, deze voetpedaal heeft een natuurlijke stand voor je voet, het is geen platte. Ik heb alleen nog maar wat kleine dingetjes gemaakt maar ben erg tevreden. Ik ben alleen nog de draadinsteker aan het uitvogelen. „

Matri:

Geachte,

Zie deze info over het gebruik van de automatische draad insteker:

https://www.matri.eu/klachten-verhelpen/inrijgen-automatische-draadinrijger

Het is even oefenen, maar daarna kunt u niet meer zonder

Met vriendelijke groet,

Matri

15/01/2020 text_stars

M.P.M über die 3X Coverlock Nähfüßen *sale*

“He recibido la cajita con los accesorios que viene de regalo con la recubridora (coverlock) Lewenstein.Parecen de muy buena calidad.Pero las instrucciones están en holandés...¿Podría encontrar las instrucciones escritas en alguna web para poder traducirlas automáticamente.? Aunque he visto vídeos y son muy instructivos, leer las instrucciones en el idioma de cada uno sería muy conveniente.„

06/10/2019 text_stars

GONTERO Martine über die Lady Valet

“Excellente communication. Petit problème d’expédition très vite réglé par MATRI. Livraison parfaite. Lady valet S très beau, bien stable, réglages faciles. Je recommande et merci MATRI.„

04/10/2019 text_stars

Onbekend über die *BEST BUY* Regulowany manekin Siera

“Geachte, Ik heb vandaag de nieuwe paspop ontvangen. Ik heb ze helemaal op mijn maat geregeld en dat is prima gelukt. Groot verschil met de vorige. Van harte bedankt voor uw uitstekende service. Met vriendelijke groeten„

26/09/2019 text_stars

Martine über die Lockmaschinentasche

“Parfait, beau, solide, bonnes dimensions pour Bernina L450 Introuvable en France. Livraison gratuite et rapide. Je recommande ce site +++„

26/09/2019 text_stars

Martine über die Kunststoff Staubschutz für Nähmaschinen

“Très bien, bonne qualité de plastique. Livraison OK„

26/09/2019 text_stars

Martine über die Spulen 06 Husqvarna 10x

“Pour Husqvarna optima 150. Bon rapport qualité / prix Très satisfaite, merci„

19/09/2019 text_stars

Marieke über die Brother CV 3550

“Na telefonisch advies deze Brother Coverlock gekocht. Supersnel geleverd. Voldoet prima, blij mee. Goede service, snelle levering.„

19/09/2019 text_stars

Marieke über die Brother CV 3550

“Goede service, snelle levering, voldoet prima. Heel blij met deze Coverlock machine en deze webwinkel! Aanrader!„

19/08/2019 text_stars

Veyssiere über die Brother innovis M280D

“Bonjour Reçu ma machine Aujourd'hui j'en suis ravie pas compliquer bien expliquer je recommande ce site livraison rapide „

19/08/2019 text_stars

Veyssiere über die Brother innovis M280D

“Bonjour Reçu ma commande Aujourd'hui j en suis très satisfaite livraison rapide„

17/06/2019 text_stars

Nadine über die Janome Besten Preis-Leistungs M 30 A

“Cette machine est un vrai petit bijou, facile à utiliser même pour une débutante avec un mode d'emploi clair. „

17/06/2019 text_stars

Nadine über die Janome Besten Preis-Leistungs M 30 A

“Cette machine est un vrai petit bijou, facile à utiliser. „

11/06/2019 text_stars

Henny Van Dongen über die *Best Buy* Mocna Maszyna do Szycia

“Bij deze bedank ik u voor de goede en snelle service voor de reparatie van mijn naaimachine. Dikke pluim voor jullie bedrijf . Met vr Gr Henny van Dongen „

31/05/2019 text_stars

Jutta über die TOYOTA POWER FabriQ 17

“Best sewingmachine ever!! Sews almost everything!! I am in love <3 <3„

31/05/2019 text_stars

Anice über die Lockmaschinentasche

“Heel erg tevreden over mijn aankoop (universele tas voor mijn lockmachine), keurig op de hoogte gehouden en de tas is erg mooi en functioneel „

04/05/2019 text_stars

Marga über die Ładowalna lampa PureLite do telefonu komórkowegoe

“Super! Helder licht en ook fijn dat je het in drie soorten licht kan zetten. Lekker stabiel en ideaal voor bij de naaimachine of handwerk. Ook fijn dat je niet met snoeren zit te stoeien maar dat je het lampje overal neer kan zetten waar je maar wilt. Zeker aan te bevelen! „

04/05/2019 text_stars

Maria über die *BEST BUY* Regulowany manekin Siera

“Paspop met extra broek adaptor gekocht. Fijn om mee te werken en de adaptor scheelt een hoop gedoe. Prima product! „

04/05/2019 text_stars

Maria über die Storch Stickschere

“Niet alleen een erg mooi schaartje maar ook handig! Onmisbaar voor het fijne werk. Ik ben er blij mee!„

04/05/2019 text_stars

Maria über die Pinzette mit Lupe

“Een pincet en een vergrootglas tegelijkertijd vasthouden is bijna onmogelijk. Dit pincetje met loep is echt heel handig voor klusjes waar je echt met je neus bovenop zit. Super!„

24/04/2019 text_stars

Marga Van Der Vet über die overlock buch

“Dit boek is een manual en tevens een verzameld document en is uitgegeven in spiraalvorm, hierdoor kun je het makkelijk openleggen naast de lockmachine. Het boek is overzichtelijk en ingedeeld op technieken. Van basistechnieken tot en met bijzondere toepassingen. Is dit boek ook interessant voor naaisters die een lockmachine hebben van een ander merk, of erover nadenken om er één aan te schaffen? Ja zeker. Het boek is inspirerend en net zo geschikt voor andere merken Lockmachines. Ondanks dat het boek een enorme hoeveelheid informatie bevat, blijft het boek overzichtelijk en prettig om in te duiken. Een dikke aanrader dus ! „

15/03/2019 text_stars

Blandine über die Adapter für Bernina-B002

“Je suis ravie de mon achat. Ce pied est parfaitement compatible avec ma Bernina 1090. Je vais pouvoir changer facilement de pied presseur sans me ruiner ! „

12/03/2019 text_stars

LILY Bruggeman über die Matrimatic Silver

“Super tevreden van deze machine en alsook de service van bestellen en leveren. Terug kerende klant daar ik jaren geleden reeds een naaimachine, lock en paspoppen gekocht heb. Wat ik persoonlijk zo positief vind aan deze Silver is de snelheid die je kan instellen van super vlug tot heel traag (vooral voor het verwerken van satijn/zijde is dit een must) of voor heel precies stikken. Ook maakt de machine bijna geen geluid. Het alfabet en de cijfers zijn heel mooi alsook het aanbod van verschillende knoopsgaten, elastische steken enzo ... Het LCD scherm met bijbehorende knoppen/funkties is zeer duidelijk en makkelijk aan te passen. Prijs/kwaliteit ga ik niet beter vinden en deze machine heeft alles wat ik van een degelijke naaimachine in deze prijsklasse verlang. „

08/03/2019 text_stars

Natalia über die Lady Valet

“Ha llegado antes del tiempo estipulado y en perfectas condiciones. Muy estable y cumple con las características anunciadas. Estoy contenta con la compra.„

20/02/2019 text_stars

Jill über die *Best Buy* Mocna Maszyna do Szycia

“many thanks, the machine arrived yesterday. I bought the same model in 2011 and after MUCH use I decided to buy the same one again. So easy to use and light to carry. Amazing ! Thank you for the quick delivery too ! Kind regards JIll„

17/02/2019 text_stars

Nina über die *Best Buy* Mocna Maszyna do Szycia

“Ik heb de machine nu 2 weken en hij naait echt superfijn! Beter dan ik verwacht had voor die prijs. Als ik een nadeel zou moeten noemen dan zou het zijn dat je geen steekbreedte in kan stellen, wel lengte natuurlijk, maar verder kan je hier echt alles mee wat je met een duurdere machine ook kunt! „

04/02/2019 text_stars

Leny Kluin über die Brother NV 15

“Ik was een Pfaff of Husqvarna gewend. Met enige huivering overgestapt naar de Brother Innov 15. Het is een supermachine! Naait door dikke lagen stof. Mooie steken vooral bij sierstiksels. De knoopsgaten zijn super! Supereenvoudige bediening en kom je er niet uit, je wordt goed geholpen door de helpdesk van Matri! Niet alleen voor de beginnende naaister, het is ook een prima machine voor naaisters met veel ervaring! Een echte aanrader!„

Koszyk